GÜDE Svařovací invertor GIS 121 20024

Kód: 20024
Neohodnoceno
Značka: GÜDE
2 101 Kč / ks
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
GÜDE Svařovací invertor GIS 121 20024 je výkonný a spolehlivý svařovací stroj, který vám umožní snadno a rychle provádět svařovací práce. Díky svému invertorovému systému a vysokému výkonu 120 A je ideální volbou pro profesionální i domácí použití. Navíc je vybaven funkcemi jako ochrana proti přehřátí a přetížení, což zajišťuje bezpečnost a dlouhou životnost stroje.

Detailní informace

30 let s Vámi
30 let s Vámi
Naše firma je na trhu již 30 let
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaným prodejcem veškerých nabízených značek
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Objednané zboží skladem do 13:00 expedujeme tentýž den
Záruční i pozáruční servis
Záruční i pozáruční servis
Záruční či pozáruční opravy jsou řešeny a prováděny pouze v autorizovaných servisních střediscích

Detailní popis produktu

GÜDE Svařovací invertor GIS 121 20024 Popis: Přenosný svařovací zdroj, určený pro ruční obloukové svařování obalenými elektrodami Ø 1,6 - 3,2 mm (MMA). Svařování legované i korozivzdorné oceli bazickými elektrodami • plynulé nastavení svářecího proudu 10 - 120 A. Mikroprocesorová řídicí jednotka • výkonové spínací tranzistory IGBT • pokročilé funkce* • nízká hmotnost. *HOT START - usnadněné zapálení oblouku (automatickým) navýšením proudu *ARC FORCE - stabilizace hořícího elektrického oblouku *ANTI STICK - skokové snížení svářecího proudu v případě přilepení elektrody Konstrukce: plášť z ocelového plechu, rychlospojky pro připojení svařovacích kabelů, ochrana proti přehřátí, chlazení (transformátorů) ventilátorem, ramenní popruh. Vybavení: svářecí kabel s držákem elektrod, kabel se zemnicí svorkou, drátěný kartáč (kladívko na strusku). Celkové rozměry (d x š x v): 280 x 130 x 200 mm.   Technické parametry: Napájecí napětí: 230 V~50 Hz Maximální příkon: 5,2 kVA Jištění: 16 A Jmenovité napětí při chodu naprázdno: 80 V Doporučená tloušťka materiálu: 1 - 5 mm Max. svářecí proud: 120 A Proudový rozsah: 10 - 120 A Zatěžovatel: 120 A20 % • 54 A~100 % Třída izolace: F Stupeň krytí: IP 21 S Váha: 4.1 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Svařovací zdroje MIG/MAG
Záruka: 24 měsíců
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Güde je renomovaný výrobce elektrického nářadí a zahradní techniky, který byl založen v roce 1979 v Německu. Společnost se specializuje na vysoce kvalitní produkty pro profesionální i domácí použití, zahrnující nářadí, kompresory, generátory, zahradní techniku a dílenské vybavení. Güde je známá svými inovacemi, spolehlivostí a robustním designem, který splňuje náročné požadavky uživatelů. Firma klade důraz na ekologickou odpovědnost a udržitelnost, což se odráží v jejich výrobních procesech a produktových řadách.